bingospel

Bingoprylar

I spelet Bingo kan man behöva en del tillbehör, det finns dem som man bara använder för att det gör det roligare och dem som är helt nödvändiga för spelet. En del av bingotillbehören kan man köpa i vilken affär som helst och en del måste man specialbeställa. Här kommer en liten guide för dig som vill veta allt om de viktigaste bingotillbehören.

BingoprylarBingopennan

Det viktigaste du kan ha när du spelar bingo på en bingohall är bingopennan. Det är den du använder för att markera de nummer som dras på dina brickor. Här kan man verkligen välja om man vill ha specialdesignade saker eller vanliga pennor från kökslådan. Men tycker man att det är roligt ska man självklart välja lyxvarianten, Dab&Ink. Detta är en specialdesignad penna för bingo som man enkelt duttar med. Man kan fortfarande se numret man markerat men utformningen på pennan gör det enklare. Det är lite som en stämpel helt enkelt som man snabbt markerar sina nummer med på brickorna. Dem finns i många roliga färger och designer så är du en seriös bingospelare väljer du så klart en sådan.
 
Visst kan man använda en vanlig blyertspenna men det blir inte riktigt samma känsla.

Tejp

När man spelar bingo utomhus eller helt enkelt bara har många brickor att hålla reda på kan det vara bra att ha bingotejp. Man vill ju inte att brickorna ska blåsa bort, glida av eller försvinna på annat sätt när man spelar. Den bästa tejpen att använda är maskeringstejp eller så kallad frystejp för den håller bra samtidigt som den släpper lätt utan att skada brickan.
 
Använder man sig av bingotejp är det bra om man har något att tejpa fast brickorna på också, det säger ju sig självt. Då är det bra att använda en bit tjockare papper eller kartong som underlag, det ska vara lätt att skriva på och lätt att tejpa på.
 
Tejpen kan du köpa nästan överallt i matbutiker och pappershandlar men om du vill vara säker på att hitta den rekommenderar vi att du går till en järnhandel eller färgaffär. Den är inte dyr och inte svår att hitta, samt mycket användbar.

 

 

Att välja bingorum

Att välja bingorum är inte det lättaste, men vi ger dig några tips på vad du kan tänka på i valet av bingorum. Det första tipset är att utnyttja välkomstbonusen på flera olika bingorum. Då kan du i lugn och ro pröva dig fram till vilket bingorum du tycker bäst om. En annan sak som är viktig att tänka på är om sajten är användarvänlig. Har sajten alla de funktioner du vill ha och är det lätt att förstå sig på sidan? Är det enkelt att sätta in och ta ut pengar? Känns sidan trygg och säker att spela på? Finns det kundtjänst att tillgå om du har några frågor eller stöter på ett problem? Kan man kontakta denna support även på svenska eller är det engelska som gäller? Det finns svenska bingorum där hela sajten är på svenska och du spelar i svenska kronor. Detta kan kännas lite extra tryggt för dig som inte är så bra på engelska. Finns det ett stort spelutbud? Även om det är bingo som ditt hjärta klappar extra starkt för så kanske det kan vara roligt att även prova casinospel, poker, skraplotter eller lotto. När det gäller bingo så kanske du även där vill ha ett stort utbud av olika bingospel.