bingo online

Bingobonus

 
Att spela gratis bingo låter väl som en bra idé? Faktum är att de flesta bingosajter på nätet lockar med rejäl bingobonus för såväl nya som befintliga spelare. En bingobonus betyder att du får en summa pengar insatt till ditt spelkonto som du får spela bingo gratis för. Det finns olika slags bonus och de vanligaste är välkomstbonus, insättningsbonus och påfyllningsbonus.

 
Välkomstbonus får man den allra första gången man registrerar sig som ny spelare på ett bingorum. Det handlar oftast om en summa mellan 30 och 50 kronor och den kan man gärna utnyttja för att prova olika bingorum utan att själv bidra med några pengar till spelkontot.
 
Insättningsbonus ges också endast en gång. Den får man den första gången man sätter in pengar till sitt spelkonto. Till skillnad från välkomstbonusen så är ofta insättningsbonusen procentuell. Exempelvis kan du få 100 procent i bonus, vilket innebär att du får lika mycket i bonus som du själv sätter in.
 
Påfyllningsbonus, eller reloadbonus som den också kallas, riktar sig till de befintliga spelarna. Den kan man få många gånger, men man får inte en påfyllnadsbonus varje gång man sätter in nya pengar till spelkontot, utan det brukar vara kampanjer då och då.

 

 

Att välja bingorum

Att välja bingorum är inte det lättaste, men vi ger dig några tips på vad du kan tänka på i valet av bingorum. Det första tipset är att utnyttja välkomstbonusen på flera olika bingorum. Då kan du i lugn och ro pröva dig fram till vilket bingorum du tycker bäst om. En annan sak som är viktig att tänka på är om sajten är användarvänlig. Har sajten alla de funktioner du vill ha och är det lätt att förstå sig på sidan? Är det enkelt att sätta in och ta ut pengar? Känns sidan trygg och säker att spela på? Finns det kundtjänst att tillgå om du har några frågor eller stöter på ett problem? Kan man kontakta denna support även på svenska eller är det engelska som gäller? Det finns svenska bingorum där hela sajten är på svenska och du spelar i svenska kronor. Detta kan kännas lite extra tryggt för dig som inte är så bra på engelska. Finns det ett stort spelutbud? Även om det är bingo som ditt hjärta klappar extra starkt för så kanske det kan vara roligt att även prova casinospel, poker, skraplotter eller lotto. När det gäller bingo så kanske du även där vill ha ett stort utbud av olika bingospel.