Bingobonus

 
Att spela gratis bingo låter väl som en bra idé? Faktum är att de flesta bingosajter på nätet lockar med rejäl bingobonus för såväl nya som befintliga spelare. En bingobonus betyder att du får en summa pengar insatt till ditt spelkonto som du får spela bingo gratis för. Det finns olika slags bonus och de vanligaste är välkomstbonus, insättningsbonus och påfyllningsbonus.

 
Välkomstbonus får man den allra första gången man registrerar sig som ny spelare på ett bingorum. Det handlar oftast om en summa mellan 30 och 50 kronor och den kan man gärna utnyttja för att prova olika bingorum utan att själv bidra med några pengar till spelkontot.
 
Insättningsbonus ges också endast en gång. Den får man den första gången man sätter in pengar till sitt spelkonto. Till skillnad från välkomstbonusen så är ofta insättningsbonusen procentuell. Exempelvis kan du få 100 procent i bonus, vilket innebär att du får lika mycket i bonus som du själv sätter in.
 
Påfyllningsbonus, eller reloadbonus som den också kallas, riktar sig till de befintliga spelarna. Den kan man få många gånger, men man får inte en påfyllnadsbonus varje gång man sätter in nya pengar till spelkontot, utan det brukar vara kampanjer då och då.